joi, 22 martie 2012

Aer conditionat Chigo

Aer conditionat Chigo
Aer conditionat Chigo

Guangdong Chigo este o companie producatoare de aparate de aer conditionat, infiintata in anul 1994 in China si in prezent are sediul la Nanhai District.

Chigo este o intreprindere de mari dimensiuni, ce se ocupa cu producerea, integrarea si dezvoltarea aparatelor de aer conditionat de uz caznic si industriale.

De 10 ani, de cand se afla pe piata produselor de climatizare, compania Chigo a devenit lider in industria de aer conditionat, avand clienti din peste 100 de tari si suma anuala de productie este undeva peste 10 milioane de seturi.

Aparatele de aer conditionat Chigo sunt dotate cu compresor Thoshiba, filtru electrostatic lavabil si vaporizator cu protectie anticoroziva si astfel aparatele Chigo asigura un mediu curat si proaspat.

Unele aparate de aer conditionat Chigo sunt echipate cu tehnologia Inverter ce asigura un consum redus de energie electrica, cu pana la 40% mai mic decat aparatele clasice on-off.

Functia de autodiagnoza si autoprotectie ajuta la identificarea erorilor mai rapid. Pot fi programate 24h pornit/oprit, fiind usor de utilizat. Fluxul de aer tridimensional asigura climatizarea optima in toate colturile incaperii. Modul de functionare silentios garanteaza un ambient placut.

Pentru a achizitiona un astfel de aparat de aer conditionat, apelati la firma noastra care este dotata cu o serie de specialisti ce va pot indruma catre aparatul potrivit pentru incaperea dumneavoastra. Tot echipa noastra va poate ajuta si cu transportul si montajul aparatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu