vineri, 16 martie 2012

Aer conditionat Fujitsu

Aer conditionat Fujitsu
Aer conditionat Fujitsu

     Fujitsu General, cu sediul principal in Kawasaki, Japonia, este producator de renume mondial pe piata producerii si comercializarii aparatelor de aer conditionat. Intinderea sa in toata lumea (SUA, Germania, Marea Britanie, Australia, Singapore, Emiratele Arabe Unite etc.) asigura contact strans cu utilizatorii din regiune, inspirand incredere in marca Fujitsu si garantand confortul necesar prin aparatele de aer conditionat Fujitsu.

     Cu o constanta preocupare pentru imbunatatirea functiilor ce realizeaza o legatura eco-friendly intre aparatele de aer conditionat Fujitsu si mediu, produsele Fujitsu sunt supuse testelor printr-o gama larga de echipament de testare in centrul R&D Kawasaki si in alte 6 centre cu sediul in China si Thailanda, oferind pe piata sisteme de climatizare de o inalta calitate.

     Caracteristicile distinctive ale aparatelor de aer conditionat Fujitsu sunt reducerea de energie consumata realizata prin tehnologia Inverter, generarea unui debit de aer puternic si gama larga de setari a aparatelor ce confera usoara utilizare.
     Aparatele de aer conditionat Fujitsu sunt solutia ideala in utilizarea lor rezidentiala prin eleganta designului, subtilitatea culorii neutre ce face posibila amplasarea aparatului in orice decor interior si silentiozitate. Filtrele aparatelor Fujitsu retin eficient mirosurile urate si previn aparatia bacteriile si germenilor.

    Aparatele de aer conditionat Fujitsu, destinate birourilor si industriilor, asigura o temperatura adecvata ce impiedica umiditatea si excesul de caldura mentine performanta angajatorului, asigurandu-i un mediu de lucru placut.
       Sistemele Multisplit Fujitsu ofera solutia optima de climatizare a unei rezidente sau spatiu comercial cu pana la patru incaperi. Gama de aparate de aer conditionat Fujitsu permit combinarea mai multor unitati interioare la o singura unitate exterioara.

      Aparatele de aer conditionat Fujitsu se intind pe o gama vasta, fiind cunoscute si preferate pentru calitatea si tehnologia lor avansata. Astfel, Prompt Service Clima va sta la dispozitie cu indrumare si consiliere  in vederea achizitionarii unui aparat potrivit cerintelor dumneavoastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu