miercuri, 14 martie 2012

Aer conditionat Mitsubishi

Aer conditionat Mitsubishi
Aer conditionat Mitsubishi

Datorita tehnologiei sale avansate, serviciilor si puterii de creatie Mitsubishi Electric Group este lider pe piata producerii si comercializarii de echipament electric si electronic, avand centre de productie in Japonia si Scotia. Aparatele de aer conditionat Mitsubishi confirma prin gama Family calitatea si eleganta marcii Mitsubishi.
Cu un stil exclusiv combinat cu performanta si tehnologie Mitsubishi Electric, aparatele de aer conditionat Mitsubishi se intind pe o gama larga de aparate rezidentiale de tip on/off, aparate dotate cu tehnologie inverter si aparate multisplit si multisplit inverter.
Cuprinse in mai multe serii, cu un design elegant si modern, aparatele de aer conditionat Mitsubishi au o varietate de caracteristici si functii ce fac din ele aparate proiectate pentru confort maxim cu cea mai ridicata eficienta energetica si o functionare incredibil de silentioasa.
Dimensiuni compacte, design unic, clasa energetica A, filtru Catechin, filtru Nano-Platinium, oscilatie a paletelor orizontale, mod automat de viteza a ventilatorului, temporizator saptamanal, modul „I save”, modul „Wide&Long”, I-see Sensor, comutare automata a modului de functionare si tehnologie inverter sunt doar cateva din functiile si caracteristicile aparatelor de aer conditionat Mitsubishi.
Gama de varf a liniei de splituri Family, aparatele de aer conditioant seria Kirigamine racesc, dezumidifica, incalzesc si purifica aerul datorita sistemului de filtre Plasma Duo: un mecanism de filtrare pe baza de plasma care deodorizeaza si purifica aerul.
Seria Kirigamine Zen a aparatelor de aer conditionat Mitsubishi reprezinta o linie de o eleganta impecabila ce vine in culori care se adapteaza practic la orice decor, unitatiile de perete avand margini argintate, inspirand stil si sofisticare spatiului destinat utilizarii.
Find o gama variata, dotata cu tehnologie avansata, Prompt-Service Clima va poate sta la dispozitie prin indrumare si consiliere pentru alegerea optima a unui aparat de aer conditionat Mitsubishi . Oferim transport gratuit in Bucuresti si Ilfov si montajul cu cost in functie de capacitatea de functionare a aparatului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu