joi, 25 aprilie 2013

Aer conditionat Airwell - Promotie




Fondata in anul 1947 de Paul Wallet, avand sediul langa Paris, compania Airwell este recunoscuta pe plan international ca reprezentand calitate, rafinament si inovatie tehnica in aer conditionat.

Airwell a fost prima companie care a fabricat aparate de aer conditionat in Europa pentru uz residential si comercial.

Avand peste 60 de ani de experienta in productia de aparate de aer conditionat, Airwell este una din cele mai cunoscute companii pentru calitatea si fiabilitatea produselor sale.

Acum, prompt-service.ro va vine in ajutor pentru achizitionarea produselor de tip aer conditionat Airwell. 

Pentru un mediu in care poluarea este o problema si avand o preocupare continua pentru natura, compania Airwell a dotat aparatele de aer conditionat cu filtre ce reduc umiditatea in exces a aerului si filtre multi-strat cu ioni ce retin praful si microorganismele, imbunatatind calitatea aerului, facandu-l ideal pentru mediul urban.

Prin multiplele sale functii si exigenta testare a aparatelor de aer conditionat Airwell reuseste sa aduca la cel mai inalt nivel confortul clientilor. 

Datorita tehnologiei de care dispun, aparatele de aer conditionat Airwell permit porniri si opriri multiple asigurand totodata o functionare silentioasa a aparatului.

Prompt-Service.ro va sta la dispozitie prin indrumare si consiliere in vederea achizitionarii unui astfel de produs potrivit cerintelor dumneavoastra.

Pentru orice aparat de aer conditionat Airwell, va putem asigura livrarea, montajul, garantia, mentenanta precum si service-ul post-garantie. Fiind prompti in serviciile pe care vi le oferim, asiguram livrarea si instalarea aparatelor de aer conditionat Airwell in termen de maxim 48 de ore.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu