vineri, 26 octombrie 2012

Centrale termice Ariston



Ariston Thermo Group este una dintre companiile de top din lume la capitolul confort termic, ce ofera o gama completa de produse de incalzire si apa calda menajera, sisteme,  servicii si solutii concepute pentru a oferi un confort maxim cu consum minim de energie.

logo ariston

Produsele Ariston (centrale termice Ariston, boilere Ariston, etc..) sunt proiectate pentru a satisfice nevoile clientului. Pe langa o oferta variata de cazane termice,  incalzitoare de apa si aer conditionat au o pozitie de lider si la capitolul sisteme solare care permit utilizatorilor sa economiseasca energie. De asemenea produsele Ariston au un design italian placut care se incadreaza perfect in orice tip de incapere.
Centralele termice Ariston sunt concepute special pentru a ajuta utilizatorul sa economiseasca energie.

Centralele termice Ariston sunt de doua tipuri:
·         Centrala termica in condensare Ariston ;
·         Centrala termica conventionala Ariston ;

Centrale termice conventionale Ariston:

1.      Centrala termica BIS II –face parte din gama de centrale cu doua schimbatoare, caracterizat prin simplitate si  usurinta in utilizare;
2.      Centrala termica Clas – are incorporata functia AUTO,  afisaj digital multifunctional, design inovator si reprezinta o solutie optima pentru confortul casnic.
3.      Centrala termica Genus – detine functia INFO TOP , afisaj LCD si este caracterizat prin consum minim de energie.
4.      Centrala termica Clas System – are posibilitatea de conectare la un boiler indirect, contine piesa de mascare a racordurilor hirdaulice.
5.      Centrala termica Clas B – are boiler incorporate pentru ACM si este format din doua rezervoare din inox. Centrala termica Clas B este caracterizata prin eficienta la un nivel inalt.
6.      Centrala termica de pardoseala Unobloc – catacterizata prin schimbator de caldura din fonta, cu tiraj natural, arzator din otel inoxidabil, posibilitate de montare boiler indirect. De asemenea centrala este proiectata pentru termoreglare si montarea in cascada. 

ariston centrale
Centrala termica Ariston

Centrale termice in condensare Ariston:

1.      Centrala termica Genius Premium – functii AUTO si INFO-TOP, afisaj LCD si posibilitatea de conectare la un sistem solar.
2.      Centrala termica Genus Premium Sistem – functii AUTO si INFO TOP si posibilitatea de conectare la un boiler indirect si la un sistem solar.
3.      Centrala termica Clas B Premium – cu acumulare intergrata si posibilitatea de conectare la un sistem solar.
4.      Centrala termica Genus Premium HP – centrala in condensare de mare capacitate cu afisaj digital si schimbator din otel inoxidabil. Cu ajutorul acestei centrale exista posibilitatea de montare in cascada si de conectare la un system solar.
5.      Centrala termica de pardoseala Genus Premium FS – reprezinta cea mai noua tehnologie asigurand performanta unei centrale cu putere mare de incalzire, desin modern si atractiv fiind usor integrate in mobilier. Beneficiara de un volum mare de stocare a apei, rezervor de acumulare de 120/180L si posibilitatea de conectare la un sistem solar.

ariston centrala termica
Centrala termica Ariston
Mai multe detalii tehnice si oferte de preturi referitoare la centralele termice Ariston si alte produse din gama Ariston le puteti gasi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu