marți, 20 martie 2012

Aer conditionat StarWay

Aer conditionat Starway
Aer conditionat Starway
Starway este o companie specializata in fabricarea aparatelor de aer conditionat, fondata in China, in anul 1973.
Este prima fabrica din gama produselor de climatizare si la ora actuala face parte din cel mai mare grup de 50 de firme din China si este unul dintre liderii in industria aparatelor de aer conditionat.
In prezent, cele 24 de linii de asamblare din China, sunt atat de evoluate, incat ar putea produce 8500 de seturi de aparate de aer conditionat Starway, pe zi.
Aparatele de aer conditionat Starway sunt produse preferate de catre cumparatori, datorita multitudinii functiilor cu care sunt dotate.
Debitul de aer poate fi reglat in trei trepte, ceea ce ajuta la setarea temperaturii dorita in incapere.
Aparatele de aer conditionat Starway sunt dotate cu functia de dezumidifacare  care permite aerului sa recircule prin unitatea interna iar la contactul cu suprafata rece a vaporizatorului, vaporii de apa din aer condenseaza.
Jetul de aer se poate regla in plan vertical dar se poate regla si manual in plan orizontal.
Aparatele de aer conditionat Starway sunt echipate de asemenea si cu functia de auto-restart, care permite repornirea automata a aparatului cu aceleasi setari, in cazul unei intreruperi de curent.
Daca doriti sa achizitionati un astfel de aparat de aer conditionat, nu ezitati sa apelati la firma noastra care este echipa cu o serie de specialisti ce va pot fi de folos in achizitionarea, punerea in functie, montajul si transportul produsului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu