miercuri, 28 martie 2012

Aer conditionat Maxa

Aer conditionat Maxa
Aer conditionat Maxa

Maxa este o companie ce se ocupa cu producerea si comercializarea produselor din domeniul ventilatiei si al climatizarii, mai precis ventilatoare, ventiloconvectoare, aparate de aer conditionat, etc.

Aparatele de aer conditionat Maxa, create in China, imbina perfect performanta cu cele mai mici preturi.

Aceasta gama de produse se distinge de restul prin luminozitatea si dimensiunile compacte, astfel eliminandu-se problemele legate de ocuparea spatiului.

Unitatile exterioare sunt puternice, usor de instalat, au un nivel de zgomot redus si un nivel de energie ridicat.

Unele aparatele de aer conditionat Maxa dispun de sistemul Plasmax, un sistem exclusiv ce readuce in spatiile inchise balansul intre ionii negativi si pozitivi, acestia dezactivandu-se si distrugand particulele nocive din aer, rezultatul fiind un spatiu aerisit si deodorizat ce aduce un efect relaxant pentru a-ti recupera energia atat fizica cat si psihica.

Aparatele Maxa unt dotate cu filtru Catechin, principala componenta a acestui filtru fiind polyethanol derivat din planta de ceai. Filtrul este compus dintr-un suport de fibra ondulator la care se adauga catechin si un catalizator de retea TLC fabricat din carbon, cu aceasta combinatie aerul este filtrat de praf si sterilizand aerul, acesta blocand pana la 95% din bacterii.

Pentru a achizitiona un astfel de aparat, apelati la serviciile firmei noastre care are o vasta exeprienta in comercializarea aparatelor de aer conditionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu