vineri, 30 martie 2012

Aer conditionat Inventor

Aer conditionat Inventor
Aer conditionat Inventor

Compania Inventor detine o traditie indelungata in proiectarea si construirea produselor de climatizare , aparatele de aer conditionat Inventor fiind special concepute pentru a oferi omului modern posibilitatea de reinventare a stilului de viata si de lucru.

O caracteristica aparte a apartelor de aer conditionat Inventor este garantia acestora pe termen lung atat pentru compresor , cat si pentru toate componentele unitatii, unitatiile Inventor fiind insotite de 7 ani garantie.

Silentioase, unitatile de aer conditionat Inventor asigura functionarea aparatelor la inalte standarde, atingand performanta maxima cu un procent redus de consum si asigurand o functionare silentioasa si prietenoasa cu mediul.

Aparatele de aer conditionat Inventor de clasa energetica A obtin cea mai mare eficienta energetica, reducand consumul cu un procent de pana la 44% in comparatie cu aparatele traditionale. Sistemele dotate cu tehnologie DC Inverter ating si mentin temperatura dorita intr-un interval scurt de timp.

Filtrele cu care sunt dotate aparatele de aer conditionat Inventor permit crearea unui spatiu curat, placut mirositor si igienic. Filtrul biologic antibacterian are o mare putere de dezinfectare a spatiului, cat si de colectare a microparticulelor din aer, precum prafului si polenul, intervenind in neutralizare procesului de dezvoltare si de reproducere a bacteriilor. Filtrul cu carbon activ detine o mare capacitate de absorbtie naturala, cat si chimica, fiind capabil sa absoarba eficient gazele daunatoare din mediu.

Cu tehnologii deosebite, Inventor ofera unitati exterioare universale ULS/ULT & U1RS/U1RT pentru toate unitatile rezidentiale si de tip duct, usurand problemele tehnice prin piese de schimb identice pentru fiecare unitate exterioara.

Luand in considere gama vasta a aparatelor de aer condtionat Inventor (splituri, coloane, convertibile, casete, ducturi, chillere, sisteme VRF, etc) Prompt-Service va sta la dispozitie cu indrumare si consiliere in alegerea Dumneavoastra. Va punem la dispozitie de asemenea transport gratuit (in Bucuresti si Ilfov), cat si montarea aparatului (Bucuresti si Ilfov).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu